Könyvkukac a klubról

Jó könyvek, izgalmas történetek, szavazások, itt ezt mind megtalálod! Ha szeretsz olvasni és a sorokat varázslatnak látod, akkor itt a helyed.

A Könyvkukac klubban olvashatsz az újonnan felkerült könyvekről, amiket a klubbtagok töltöttek fel, s szavazhatsz is rájuk.

Ha te is olvastál egy jó könyvet, tölts fel egy képet a borítójáról és írj róla egy pár soros ismertetőt.

Esetleg nem tudod mit olvass, kifogytál az ötletekből? Akkor nézd meg a könyvespolcunkat s válassz egy kedvedre való könyvet annak címe, szerzője vagy műfaja szerint.Olvasd el, s ha neked is bejön, te is írhatsz róla véleményt.

Néha egy-egy könyv s történethőse külön világot alkot benned. Ha ezt te is így érzed, akkor biztos, hogy közénk tartozol. Ha szétnézel az oldalon, kalandokat élhetsz át és kalandokra indíthatsz másokat!

Tagok

Ha van véleményed az olvasmányaidról, mondd el, egész biztosan másokat is érdekel! Persze böngészheted az oldalakat enélkül is, de azért gondold meg!

Facebook

Rajongsz a közösségi oldalakért? Facebook-felhasználó vagy? Ha bejelentkezel, másoknak is ajánlhatsz a Fecebook-on keresztül könyveket.

 

A kezdet

– Te Zsuzsa, ha már annyira szeretsz olvasni, miért nem csinálunk egy Web-es könyvklubot is? – kérdezte Apám, és én nem tudtam nem-et mondani. Aztán ez lett a vége, te is láthatod, kedves olvasó.

Kérded, mégis miért? Egyszerű - mindig is vonzottak az illatok, a könyvek hol friss, hol avítt illata, a betűk szédítő varázsa. És hát így nem tudtam ellenállni a fennti ajánlatnak...

És hogy mi lesz ebből? Az rajtad is áll, legyél akár szülő, akár gyerek. Ha fontosnak tartod az emberi gondolatot, a szavakat, szavainkat, emlékeinket, álmainkat, s könyveinket, rajtad is múlik, mi lesz belőlőlünk...

 

István Zsuzsanna


Lelke van itt minden könyvnek, minden kötetnek, amit látsz. Ott él bennük az írójuk lelke, és mindenkié, aki valaha is olvasta, élt, vagy álmodott velük.
Carlos Ruiz Zafón, spanyol író, született 1964. szeptember 25